newwwdesign logo white

Очаквайте новата уеб услуга от режисьорите на Buddubbaz Tape Company

Режисьорите Стефан и Петко от Buddubbaz Tape Company добавят още една услуга в портфолиото си.
Режисьорите от Buddubbaz

Режисьорите от Buddubbaz Tape Company избраха екипът ни за реализацията на INFILMIT – уеб платформа за работа в областта на филмовите и визуалните изкуства.

Кои са режисьорите от Buddubbaz Tape Company?

В страницата “За нас” в уеб сайта им, екипът им споделя:

Buddubbaz Tape Company, едно от най-водещите имена в създаването на музикални видео-клипове в България. Стефан Маринов и Петко Андонов стоят зад тяхното реализиране. Многократно номинирани за “Режисьор на годината” и носители на наградата от 2018 година. Започват дейността си заедно от 2015 година и до днес.

INFILMIT

За уеб платформата INFILMIT:

Уеб платформата включва в себе си редица функционалности за управление на кандидатствания, предложени оферти, личен дашборд за всеки кандидат или работодател и още много функционалности. Те превръщат процеса по намиране и предлагане на работа в областта на филмовите и визуалните изкуства в забавление.

Личният дашборд предоставя за всеки потребител пълен контрол върху всичко – кандидатствания, абонаменти, обяви, оферти, история, личен и корпоративен профил и т.н. 

Личната страница на всеки търсещ или предлагащ работа позволява бързо и лесно презентиране на личните умения, качества и компетенции по най-добрият начин. Добавете снимка, прикачете портфолио, оставете данни за контакт – всичко което пожелаете е налично за Вас. 

“Кандидатствания” и “Последвани позиции” ви позволяват да наблюдавате и управлявате бързо и лесно всички процеси, свързани с публикуваните или последвани обяви за работа или компании. Тази функционалност е обогатена с възможност за абониране по точно определени от клиента критерии и получаване на персонални известия в личния профил на клиента или на посочения от него имейл адрес.

Менюто “Кандидатствания” Ви позволява да се запознаете детайлно с всички Ваши кандидати, преди интервюто с тях.

Стефан и Петко инвестират в качественото достигане до нови потребители, комуникирайки директно с едни от най-големите работодатели в страната. Целта и мечтата им е да превърнат INFILMIT в най-големия портал за обяви за работа в техния пазар у нас.

Очаквайте повече информация скоро.

Вижте още:

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета за 2024 година

Признание за Newww Design: DesignRush включи наше лого в класация “16-те най-добри лога в сектор пътуване и туризъм”

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета за 2023 година

Основни видове лога

Минимализъм в уеб дизайна

Кой е цветът на 2022 година според Pantone?

Последвайте ни

Запишете се за още новини