Expect the new web service from the directors of Buddubbaz Tape Company

Directors Stefan and Petko from Buddubbaz Tape Company add another service to their portfolio.
Режисьорите от Buddubbaz

Режисьорите от Buddubbaz Tape Company избраха екипът ни за реализацията на INFILMIT – уеб платформа за работа в областта на филмовите и визуалните изкуства.

Кои са режисьорите от Buddubbaz Tape Company?

В страницата “За нас” в уеб сайта им, екипът им споделя:

Buddubbaz Tape Company, едно от най-водещите имена в създаването на музикални видео-клипове в България. Стефан Маринов и Петко Андонов стоят зад тяхното реализиране. Многократно номинирани за “Режисьор на годината” и носители на наградата от 2018 година. Започват дейността си заедно от 2015 година и до днес.

INFILMIT

За уеб платформата INFILMIT:

Уеб платформата включва в себе си редица функционалности за управление на кандидатствания, предложени оферти, личен дашборд за всеки кандидат или работодател и още много функционалности. Те превръщат процеса по намиране и предлагане на работа в областта на филмовите и визуалните изкуства в забавление.

Личният дашборд предоставя за всеки потребител пълен контрол върху всичко – кандидатствания, абонаменти, обяви, оферти, история, личен и корпоративен профил и т.н. 

Личната страница на всеки търсещ или предлагащ работа позволява бързо и лесно презентиране на личните умения, качества и компетенции по най-добрият начин. Добавете снимка, прикачете портфолио, оставете данни за контакт – всичко което пожелаете е налично за Вас. 

“Кандидатствания” и “Последвани позиции” ви позволяват да наблюдавате и управлявате бързо и лесно всички процеси, свързани с публикуваните или последвани обяви за работа или компании. Тази функционалност е обогатена с възможност за абониране по точно определени от клиента критерии и получаване на персонални известия в личния профил на клиента или на посочения от него имейл адрес.

Менюто “Кандидатствания” Ви позволява да се запознаете детайлно с всички Ваши кандидати, преди интервюто с тях.

Стефан и Петко инвестират в качественото достигане до нови потребители, комуникирайки директно с едни от най-големите работодатели в страната. Целта и мечтата им е да превърнат INFILMIT в най-големия портал за обяви за работа в техния пазар у нас.

Очаквайте повече информация скоро.

Subscribe for more

Now is the time for your new idea!

By sending your inquiry, you automatically receive a small gift from us:

5% discount