newwwdesign logo white

Екипът зад дигиталната ви реализация

Newww Design е дигитална агенция, занимаваща се с уеб дизайн, бранд идентичност, дигитален маркетинг и техническа поддръжка. Екипът ни насочва погледа си към разгръщането на личното отношение към клиента, с цел цялостно разгръщане на бизнес потенциала му.

За нас - Милко Александров

Милко Александров

Основател

Newww Design е превърнатата в реалност мечта за запомнящи дигитални изживявания

Аз и моят екип работим за вас и вашите мечти, защото ние искрено вярваме, че само заедно можем да изградим нашето по-красиво бъдеще. За нашите клиенти - изцяло новият им дизайн - повишаващ доверието на клиентите им и увеличаващ продажбите.За нас - голямата награда:  усмивката на новите ни приятели, които са се убедили, че ние наистина сбъдваме мечти.

M.A.

Всички услуги на едно място

Открийте всичко нужно за вашия дигитален бранд на едно място.

Екипът ни от млади и амбициозни дизайнери, програмисти, SEO експерти, маркетолози и математици, ще реализира всички ваши мечти за уеб трансофрмация в реалност, разгръщайки потенциала на бизнеса ви.

Портфолио изградено с любов

Уникалният, авторски дизайн, съобразен с точния таргет на клиентите ни е нашият приоритет.

Знаем, че всички хора имаме общи интереси, възгледи и гледни точни спрямо определени аспекти от живота. Тяхното познаване е ключът към работещият дизайн.

Актуалното за нас и света ни

Всеки ден търсим новото. Гледаме в бъдещето и мечтаем.

Обичаме дизайна и следим всичко свързано с него в света, което ни мотивира да растем с него, да го прилагаме, развиваме и променяме. Научавайте първи всичко актуално през нашия блог.

С грижа за вашето дигитално присъствие

В Newww Design се стремим да правим клиентите си щастливи.

Обичаме да бъдем полезни, поради което и даваме възможността за запазване на час за безплатна и неангажираща консултация, която отговори на всички въпроси за уеб реализацията.

Зад нашето лого

Всеки ден виждаме десетки лога около нас. Но знаем ли какво означават? А имат ли изобщо някакво значение?

Доброто лого не е просто символ. То трябва да носи дълбока идея, история и цел. В него трябва да откриете основната информация за компанията, нейната дейност и уеб услуги.

Сега вече знаете какво се крие в логото на дигитална агенция Newww Design.

Криейтив зона

Заповядайте в нашето кътче за креативно презареждане.

Направихме зоната за Вас - нашите клиенти и приятели максимално приятелска, комфортна и лишена от делово усещане.

Докато екипът ни работи по Вашия проект, Вие можете да се насладите на чаша Newww кафе и да проследите прогреса по развитието на Вашия нов дигитален продукт.