newwwdesign logo white

Признание за Newww Design: DesignRush включи наше лого в класация “16-те най-добри лога в сектор пътуване и туризъм”

Екипът на DesignRush избра и класира проект от нашето портфолиото в статията си от 19.03.2023г. - "16-те най-добри туристически лога, подтикващи потребителите към пътуване".
класация-топ-лога-туризъм-пътувания

DesignRush е платформа, свързваща агенции за уеб дизайн, дигитален маркетинг и технологични компании с крайни потребители. Екипът им подбира и класира хиляди фирми от цял свят, които да бъдат добавени в техния уеб сайт. Целта е търсещите да открият правилните и надеждни бъдещи членове на своя екип и бизнес партньори.

DesignRush се свързаха с нас с предложение да включат наша разработка в предстоящата им класация. Екипът им е избрал лого от нашето портфолио, създадено за туристическа агенция Ara Tour:

ara tour logo-design

Отличителните характеристики, които са класирали туристическото ни лого са:
– Изображение на марката;
– Елегантна концепция за дизайн;
– Емблематичен дизайн на лого;

“Newww Design прие предизвикателството и създаде визуално зашеметяващ сайт, който перфектно отразява марката Ara Tour. Дизайнът на логото е подчертан с изображения на марката и неутрални цветове, докато елегантната концепция засяга как животът при пътуване също може да бъде луксозен! И накрая, подходящите икони, като папагалът и символът с карфица за местоположение, перфектно завършваха този дизайн на лого за пътуване и туризъм” – споделят професионалистите от DesignRush.

Екипът ни винаги цели високата удовлетвореност на нашите клиенти и полагаме усилия да създаваме качествени и запомнящи се визии. Благодарим за признанието от DesignRush!

Цялата статия може да откриете тук: designrush.com

Вижте още:

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета за 2024 година

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета за 2023 година

Основни видове лога

Минимализъм в уеб дизайна

Кой е цветът на 2022 година според Pantone?

Онлайн пазаруване – ползите от е-магазин

Последвайте ни

Запишете се за още новини