newwwdesign logo white

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета за 2024 година

Цветът на годината за 2024 - PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, призовава за грижа и съпричастност в светa.

Сред глобални конфликти и повишено ниво на стрес, институтът за цветове Pantone вече обяви своя избор за цвета на 2024 година. PANTONE 13-1023 Peach Fuzz е деликатен и подхранващ прасковен нюанс, който не само е визуално впечатляващ, но и носи важно послание за грижа и съпричастност.

Leatrice Eiseman, изпълнителен директор на Pantone Color Institute, подчертава важността на Peach Fuzz в настоящия момент на нашето съществуване. Цветът става своеобразно отражение на основните човешки нужди и желания, които стават особено актуални по време на предизвикателства и смут в различни аспекти на живота.

С навлизането в 2024 г., обяснява Eiseman, облика на начина на живот претърпява съществени промени, като се подчертава необходимостта от грижа, съпричастност и състрадание. Peach Fuzz става не просто цвят, а призив към човешкото изживяване и внимание към важни аспекти на здравето и благосъстоянието за ума, тялото и душата. Eiseman подчертава, че този деликатен нюанс насърчава моменти на вътрешно спокойствие, подчертавайки дълбоката нужда от общност, събиране и връзка.

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz за 2024 година не е просто избор на цвят. Това е символ на емоционална и физическа грижа в света, насърчавайки хората да се погрижат един за друг и за себе си. Неговата деликатност придава значимост на моментите на вътрешно спокойствие и подчертава необходимостта от съпричастност и връзка в обществото. По този начин, Peach Fuzz става не просто цвят, а вдъхновяващ път към по-благоприятно бъдеще, в което човечеството се грижи и подкрепя взаимно.

Източници: www.pantone.com

Вижте още:

Признание за Newww Design: DesignRush включи наше лого в класация “16-те най-добри лога в сектор пътуване и туризъм”

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета за 2023 година

Основни видове лога

Минимализъм в уеб дизайна

Кой е цветът на 2022 година според Pantone?

Онлайн пазаруване – ползите от е-магазин

Последвайте ни

Запишете се за още новини