newwwdesign logo white

Очаквайте скоро новия уеб сайт на Стоян Радичев

Екипът на Newww Design изработва обновения уеб сайт на модния дизайнер Стоян Радичев.
уеб новини събития новости Стоян Радичев уеб сайт

Предстои презентацията на новият уеб сайт на Стоян Радичев, изработен от екипа на Newww Design.

Кой е Стоян Радичев?

Радичев е едно от най-емблематичните имена в родната модна индустрия. Дизайнерът се занимава със създаване на сватбени, абитуриентски и бални рокли, като е носител на редица родни и европейски отличия, доказващи изключителните му дизайнерски умения. В страницата “За мен”, екипът му споделя:

Той е майстор на сватбената рокля, облича в своите елегантни рокли красавиците от почти всички конкурси в страната, а много от моделите му са обиколили и световните подиуми. Подхожда индивидуално към всяка клиентка, а представените на сцена колекции ,всяват фурор в залата. Атрактивен, модерен ,нестандартен и пълен с изненади, Стоян Радичев не може да прави нищо друго освен да създава красота…и най-вече, защото го прави от сърце.

“Чувствам се прекрасно от това, че създавам мода, че мога да работя това, което ми носи истинско удоволствие. Най-голямата радост за мен е, когато чрез работата си правя хората щастливи. Любовта към модата и вътрешния порив за творчество, създаване на нещо ново , различно и красиво ме отново да се потапям в дълбините на неоткритото .

radichev.com

Новият уеб сайт на Стоян Радичев:

Уеб сайтът на Радичев ще съчетава в себе си редица функционалности, които да превърнат потребителското изживяване на хилядите клиенти на Стоян Радичев в истинско удоволствие. Презентирайки продуктите от онлайн магазина, ще можете да се запознете и с вече презентираните колекции по родните и световни сцени.

Продукти и асортимент

В новия си уеб сайт, Радичев планува и разширяване на предлаганите от него авторски продукти, добавяйки за дамите тениски, поли, топове и др.

За цялостното разгръщане на модния бранд, дизайнерът от Асеновград добавя в колекцията си и богат набор от аксесоари. В гамата от предлагани продукти за пръв път се появяват и авторски бижута, обувки и чанти от естествени и висококачествени материали.

Голямата изненада идва от добавянето на колани от естествена кожа с голямо разнообразие от токи. Освен за дами, те ще бъдат и първият артикул, предлаган и за мъже.

Бижуто в новия уеб сайт на Стоян Радичев се явяват и 3-те изключителни парфюма, с които дебютира в парфюмерийната и козметична индустрия.

Очаквайте скоро!

Вижте още:

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета за 2024 година

Признание за Newww Design: DesignRush включи наше лого в класация “16-те най-добри лога в сектор пътуване и туризъм”

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета за 2023 година

Основни видове лога

Минимализъм в уеб дизайна

Кой е цветът на 2022 година според Pantone?

Последвайте ни

Запишете се за още новини