newwwdesign logo white

Нужен ли ми е уеб сайт?

"Аз имам малък бизнес и не ми е нужен уеб сайт." - това е една от най-често срещаните мисли на нашите клиенти. Но дали реално е така?
Нужен ли ми е уеб сайт

“Аз имам малък бизнес и не ми е нужен уеб сайт.” – това е една от най-често срещаните мисли на нашите клиенти. Но дали реално е така?

“Ако бизнесът Ви не е в Интернет, то бизнесът ви ще остане извън бизнеса.”

Бил Гейтс

Ако сте собственик на малък бизнес, който все още се двоуми дали да инвестира в изграждането на модерен уеб сайт, то тази статия е точно за Вас.

Има поне дузина причини, поради които всеки бизнес, независимо от сферата в която се развива, дава категоричен отговор “да”, на въпроса нужен ли ми е уеб сайт. Като за начало – Вашите клиенти са онлайн, така че трябва и вие да бъдете. Според Internet Live Stats всеки ден се правят (поне) 3,5 милиарда търсения в Google. Да обърнем внимание и на няколко интересни факта, предоставени BrightLocal:

  • 86% от потребителите разчитат на Интернет, за да намерят продуктите или услугите, които търсят
  • 29% от потребителите търсят информация в Интернет поне веднъж на 7 дни
  • 72% от потребителите казват, че търсенето в Интернет е първият им избор за намиране на информация

Но все още не сте убедени, че Ви е нужен уеб сайт, нали?

Защо ми е нужен уеб сайт?

В следващите редове ще докажем думите си, чрез 5 безспорни причини да поръчате Вашия нов уеб сайт още днес.

1. Бизнес и клиенти – 24/7

Сега повече от всякога клиентите Ви очакват да могат да намерят информация за Вас онлайн. Всъщност повечето потребители правят онлайн проучване, преди да направят каквато и да е покупка. Ако клиентите не Ви открият в Интернет, то те остават с впечатление, че бизнесът Ви е или много малък и без нужния ресурс за изготвяне дори на малък уеб сайт, или че просто нямате нужда от нови клиенти – все мисли, които не бихте искали да остават в съзнанието на бъдещите Ви клиенти.

Всъщност клиентите не се нуждаят от много или сложна информация за Вас. Дори няколко страници и снимки обикновено са достатъчни, стига да присъства основната информация, съобразена с техните нужди, и разбира се – да бъде лесна за намиране.

2. Разширяване на клиентската база

Повече от 2,4 милиарда души използват Интернет всеки ден, като около 90% от тях са закупили нещо или са се свързали с фирма онлайн, през последните 12 месеца. Така че, ако нямате желание да рискувате да пропуснете голямо парче от “пицата”, то Ви е нужен уеб сайт.

3. Онлайн каталог

Фирмите харчат огромни суми за изготвянето, печата и разпространението на рекламни брошури, каталози, менюта и т.н. Всичко това обаче остава на втори план, имайки уеб сайт. Вашите нови клиенти ще могат да научат за Вас и всеки Ваш продукт или услуга – бързо и лесно.

4. Общуване без граници

Вашият уеб сайт Ви дава неограничените възможности за непрестанно споделяне на информация, чрез публикуване на нови оферти, промоции, услуги и т.н. Същевременно Ви свързва и с Вашите клиенти, давайки им възможността да Ви пишат, да се обадят или да оставят обратна връзка с впечатления.

5. Още 1 стъпало нагоре

Уеб сайтът Ви прави различни. Добре изготвеният дизайн, съчетан с общата Ви корпоративна визия и подплатен с всички нужни функционалности, Ви приближава с още 1 крачка по-близо до достигането на Вашата професионална мечта.

Ако все още не сме успели да Ви убедим, погледнете това.

Днес е времето в което заедно да изградим Вашият уеб сайт и то с 5% отстъпка от цените ни, като отговорите на въпроса – “Нужен ли ми е уеб сайт?”.

Пишете ни и заедно ще изградим Вашият нов и модерен уеб сайт, с който да покажете на Вашите конкуренти, че Вие сте един от най-трудните им противници.

Вижте още:

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета за 2024 година

Признание за Newww Design: DesignRush включи наше лого в класация “16-те най-добри лога в сектор пътуване и туризъм”

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета за 2023 година

Основни видове лога

Минимализъм в уеб дизайна

Кой е цветът на 2022 година според Pantone?

Последвайте ни

Запишете се за още новини