Нужен ли ми е уеб сайт?

"Аз имам малък бизнес и не ми е нужен уеб сайт." - това е една от най-често срещаните мисли на нашите клиенти. Но дали реално е така?
уеб новини събития новости нужен ли ми е уеб сайт

Бил Гейтс не се е шегувал, когато е казал, че:

“Ако бизнесът ви не е в Интернет, то бизнесът ви ще остане извън бизнеса.”

Ако сте собственик на малък бизнес, който все още се двоуми дали да инвестира в изграждането на модерен уеб сайт, то тази статия е точно за вас.

Има поне дузина причини, поради които всеки бизнес, независимо от сферата в която се развива, се нуждае от уеб сайт. Като за начало – вашите клиенти са онлайн, така че трябва и вие да бъдете. Според Internet Live Stats всеки ден се правят (поне) 3,5 милиарда търсения в Google. Да обърнем внимание и на няколко интересни факта, предоставени BrightLocal:

  • 86% от потребителите разчитат на Интернет, за да намерят продуктите или услугите, които търсят
  • 29% от потребителите търсят информация в Интернет поне веднъж на 7 дни
  • 72% от потребителите казват, че търсенето в Интернет е първият им избор за намиране на информация

Но все още не сте убедени, че ви е нужен уеб сайт, нали?

Защо имате нужда от уебсайт?

В следващите редове ще докажем думите си, чрез 5 безспорни причини да поръчате вашия нов уеб сайт още днес.

1: Бизнес 24/7

Сега повече от всякога клиентите ви очакват да могат да намерят информация за вас онлайн. Всъщност повечето потребители правят онлайн проучване, преди да направят каквато и да е покупка. Ако клиентите не ви открият в Интернет, то те остават с впечатление, че бизнесът ви е или много малък и без нужния ресурс за изготвяне дори на малък уеб сайт, или че просто нямате нужда от нови клиенти – все мисли, които не бихте искали да остават в съзнанието на бъдещите ви клиенти.

Всъщност клиентите не се нуждаят от много или сложна информация за вас. Дори няколко страници и снимки обикновено са достатъчни, стига да присъства основната информация, съобразена с техните нужди, и разбира се – да бъде лесна за намиране.

2: Нови клиенти

Повече от 2,4 милиарда души използват Интернет всеки ден, като около 90% от тях са закупили нещо или са се свързали с фирма онлайн, през последните 12 месеца. Така че, ако нямате уеб сайт, рискувате да пропуснете голямо парче от пицата.

3: Онлайн каталог

Фирмите харчат огромни суми за изготвянето, печата и разпространението на рекламни брошури, каталози, менюта и т.н. Всичко това обаче остава на втори план, имайки уеб сайт. Вашите нови клиенти ще могат да научат за вас и всеки ваш продукт или услуга – бързо и лесно.

4: Общуване без граници

Вашият уеб сайт ви дава неограничените възможности за непрестанно споделяне на информация, чрез публикуване на нови оферти, промоции, услуги и т.н. Същевременно ви свързва и с вашите клиенти, давайки им възможността да ви пишат, да се обадят или да оставят обратна връзка с впечатления.

5: Още 1 стъпало нагоре

Уеб сайтът ви прави различни. Добре изготвеният дизайн, съчетан с общата ви корпоративна визия и подплатен с всички нужни функционалности, ви приближава с още 1 крачка по-близо до достигането на вашата професионална мечта.

Ако все още не сме успели да ви убедим, погледнете това.

Днес е времето в което заедно да изградим вашият уеб сайт и то с 10% отстъпка от цените ни, чрез Промо код: NewwwBlog.

Пишете ни и заедно ще изградим вашият нов и модерен уеб сайт, с който да покажете на вашите конкуренти, че вие сте един от най-трудните им противници.

Запишете се за още новини

Сега е моментът за Вашата нова идея!

С изпращането на Вашето запитване, Вие автоматично получавате малък подарък от нас:

5% отстъпка