newwwdesign logo white
Newww Design

Лого дизайн

Ние ще изградим за Вас Вашия запазен знак, който да съответства на Вашата концепцията и фирмена политика.

лого запазен знак

Какво е лого?

Лого - е графичен елемент или емблема, представящ по определен начин корпорация, сдружение, организация, продукт или дори отделна личност. To е неделима част от изграждането на фирмената иденичност за всяка една компания. То трябва да носи посланието за Вашите принципи, възглади, история, мисия, ценности и мечти.

Лого -то не е просто символ

Същината му е да ви презентира непрестанно

Запазеният знак е задължителен елемент за всяка една организация. Същестуват различни видове лого, според тяхното приложение и употреба. Лесно можем да разграничим: лого със символ, талисмат, инициали или абстракция. Към тях добавяме логотип и комбинации и достигаме до необятните граници на дизайна.

Кой от избориените варианти е най-добър за вас?
Отговор на този въпрос можем да ви дадем след провеждане на безплатна консултация, в която да придобием ясна представа за вашия бизнес.

А какво означава нашето лого - може да видите с един клик тук

Често задавани въпроси

Запазеният знак е задължителен елемент за всяка една организация. To е неделима част от изграждането на фирмената иденичност за всяка една компания. То трябва да носи посланието за Вашите принципи, възглади, история, мисия, ценности и мечти. Ако имате въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас, за да получите своята безплатна консултация с един клик тук

Нужно е само да се свържете с нас и да организираме вашата безплатна консултация, в която да се запознаем с вашия бизнес. 

Защо ние да реализираме вашия уеб проект

Какви са ползите ви от избора на нашия екип