newwwdesign logo white
Newww Design

Техническа поддръжка

Гарантирайте си сигурната и безопасна работа на вашия уеб сайт с техническа поддръжка, която включва непрестанен мониторинг и съдействие.

поддръжка на уеб сайт

Ние ще се погрижим!

Грешки. скорост, функционалности, съдържание, дизайн... Чрез техническа поддръжка от нас гарантираме да се погрижим за всички елементи на вашия сайт. Получавате непрестанно съдействие, което ще гарантира сигурност и спокойствие на вашия бизнес.

Често задавани въпроси

Вашият сайт помага на бизнеса ви да се развива и расте с него. Той има нужда от цялостна грижа, оптимизация, нанасяне на промени, остраняване на грешки и т.н. Вашите часове за месеца могат да покрият имено тези му нужди, за да нямате ангажименти вие. 

В зависимост от Вашия сайт – трафик и фукнционалности, както и от личните ви предпочитания, ние ще ви предоставим месечен пакет с фиксиран брой часове, в които да имате възможността да разполагате през нас. През целия месец осъществяваме цялостен мониторинг на всички процеси във вашия уеб сайт, за да гарантираме безупречната му работа. 

Всеки уеб сайт или онлайн магазин включва различни функционалности и е уникален сам по себе си. След провеждането на безплатна консултация, ние изпращаме индивидуална оферта за изработка. 

Защо ние да реализираме вашия уеб проект

Какви са ползите ви от избора на нашия екип