newwwdesign logo white
Newww Design

Дигитален маркетинг

Разшири уеб присъствието си с добре таргетирано, авторско съдържание за социалните мрежи. Открий истинската сила на дигиталния маркетинг чрез реклама във Facebook и Instagram.

Facebook реклама

Разширете бизнеса си чрез цялостна и стратегическа маркетингова кампания във Facebook, чрез авторско съдържание.

Instagram реклама

Открийте нови хоризонти, чрез цялостна и ангажираща реклама в Instagram.
#NewwwDesign

Дигитална и маркетингова стратегия

Всеки бизнес е уникален и е насочен към точно определен таргет от клиенти, за да генерира планувате резултати.Именно за това дигиталния маркетинг изисква прецизно и дългосрочно планиране. За да се постигнат заложените очаквания, създаваме за вашите нужди цялостна стратегия, която да ни води по пътя на вашето дигитално развитие.

Често задавани въпроси

Потребителите прекарват над 2 часа дневно в социалните мрежи, като времето в тях се увеличава в последните няколко години. Запазването на тази тенденция дава на бизнеса ви възможността за достигане до много нови клиенти всеки ден. 

Първичният отговор е цитат от Мечо Пух – “Колкото повече, толкова повече!”, но за аргументиран отговор е нужен обстоен анализ на вашия бизнер, неговата разпознаваемост, очакваните резултати и т.н. След провеждането на безплатна консултация бихме могли да ви дадем ясна препоръка. 

Защо ние да реализираме вашия уеб проект

Какви са ползите ви от избора на нашия екип