newwwdesign logo white
Newww Design

SEO - оптимизация за търсещи машини

За да бъде вашият бизнес разпознаваем в онлайн пространството, то той трябва да заема първи позиции в органичните резултати на търсачките. Начинът това да се случи е SEO оптимизация.

seo оптимизация на уеб сайт

Какво е SEO оптимизация?

SEO е абревиатура на Search Engine Optimisation (оптимизация за търсещи машини). Това са всички On-page и Off-page действия, които се извършват, за да се класира даден сайт в челни позиции по органични, т.е. неплатени резултати в търсачки като Google, Bing или Yahoo. Тези действия са свързани с оптимизация на съдържанието, вътрешна и външна линк маса, цялостната архитектура на сайта, проверка на конкуренти и др.

Стъпките за SEO оптимизация

Ясни, точни и конкретни стъпки за цялостното разгръщане на потенциала на вашия уеб сайт

Безплатна консултация

Извършваме безплатна консултация, в която фиксираме всичко нужно за SEO оптимизация на вашия сайт.

Оферта

Получавате оферта, включваща цена за цялостен одит и месечна поддръжка, без скрити такси, доплащания или ситен шрифт.

Вътрешна оптимизация -On-page SEO

Отчитане на основни технически грешки,според правилата на Google,които са допуснати в сайта.

Външна оптимизация -Off-page SEO

Включва цялостна дейност по оптимизиране извън самия сайт, чрез изграждане на връзки - линк билдинг.

Често задавани въпроси

SEO оптимизацията е нужна, защото тя прави вашия уеб сайт откриваем от търсачките по търсене на ключови думи.

Пример: Имате онлайн магазин с дамски стоки, то бихте желали да се индексирате на предни позиции в резултатите на Google по ключовите думи “дамски обувки”.

В Google  основно има 2 типа резултати – спонсорирани и органични. 

Органични са тези, които търсачката преценява за най-релевантни и ценни за потребителя, спрямо неговото търсене. Това е и целта на SEO оптимизацията.

Разликата между спонсорираните и органичните резултати е, че за спонсорираните се заплаща бюджет към търсачката, който се използва до оползотворяването му. Това дава ефективен, но краткосрочен резултат. Органичните резултати от своя страна са много по-дългосрочни и ефективни, поради по-ниската си цена за постигане.

Единственото нужно е да се свържете с нас на посочените телефонен номер и имейл, или през контактната ни форма с един клик тук.

Процесът по SEO оптимизация е продължителен. Той зависи от сферата ви на дейност, конкуренцията, уеб сайта, локалността и още редица фактори. Свържете се с нас на посочените телефонен номер и имейл, или през контактната ни форма с един клик тук., за да организираме вашата безплатна консултация, в която да за обсъдим очакваните резултати.

SEO оптимизацията зависи от множество фактори и очакваните резултати. Свържете се с нас на посочените телефонен номер и имейл, или през контактната ни форма с един клик тук., за да организираме вашата безплатна консултация, след която да изградим вашата индивидуална оферта. 

Защо ние да реализираме вашия уеб проект

Какви са ползите ви от избора на нашия екип